2e paasdag geopend op aanmelding.

door Covid-19 hebben wij onze werkwijze zoveel mogelijk aangepast.

2e Paasdag – geopend maar enkel op aanmelding. zo hebben wij vaste uren welke u per telefonische afspraak kunt blokken. Gespreid in onze 1200m2 grote showroom zijn enkel 3 adviesgesprek tafels in gebruik welke minimaal 15 meter uit elkaar staan. Er zijn dus maximaal 3 stellen tegelijk in onze showroom op deze dag, spreektafels voorzien van plexiglas platen waardoor het gesprek veilig kan plaatsvinden. in onze rondgang door de showroom met u houden wij ruim 1,5 afstand in acht. Zo kunnen wij u nog steeds helpen met de zoektocht naar uw haard, kachel of interieur naar keuze.

In 2020 zijn we met zijn alle meer thuis door dit verschrikkelijke virus, laten wij 2020 in huis zo gezellig mogelijk maken. Een mooie haard of kachel kan daarbij helpen. Ook buiten 2e paasdag heeft bezoeken op afspraak ook onze voorkeur.

Bel met ons regulieren nummer 0493-312614 of indien geen gehoor. Bel dan op 06-89970131 of 06-89970130. Graag sturen we de bezoeken in goede banen binnen de richtlijnen van het RIVM.

Op de dag zelf besluiten een bezoekje te brengen? Grote kans dat dit mogelijk is. Graag toch even te bellen om aan te geven dat u onderweg bent. wij proberen dan het meest passende tijdblok voor u vast te leggen.

U bent van harte welkom, We zorgen samen voor elkaars veiligheid.

Installatie, onderhoud of service; onze mannen werken door. U wordt gevraagd tijdens werkzaamheden, zoveel mogelijk in een ander ruimte of aan de andere kant van de ruimte te verblijven en anders ten minste 1,5 meter afstand te houden en bij personen met klachten in uw gezinssamenstelling dit tijdig aan te geven zodat wij ons bezoek dan kunnen uitstellen.

Samen met elkaar kunnen we dit aan. Keep te fire burning.

Nu bellen

© Copyright 2018 | Openhaardencentrum Deurne

Florijn 5 | Deurne | the Netherlands