Geschiedenis

Oprichter Adrianus (Janus) van den Boomen (1879-1975)

Specialist op het gebied van sfeerverwarming

Begonnen als ‘Hieltjes de kachelspecialist’ zijn wij sinds 1906 de vuurmeesters van Noord-Brabant en Limburg. Met ed door de jaren heen vergaarde ervaring willen wij graag indruk op u maken. Samen met onze industrieel ontwerper en interieurarchitect nemen wij u graag mee op ontdekkingsreis door onze showroom. In onze meer dan 1200m2 grote showroom hebben we een overschot aan werkende modellen zodat we u perfect alle mogelijkheden aan u kunnen tonen.

 

kerkstraat-18
Warenhuis Hieltjes – Kerkstraat 18 te Deurne (collectie Ton Hartjens)

Openhaardencentrum Deurne, anno 1906

Met meer dan 100 jaar ervaring verdeeld over 4 generaties beschikken wij over een karrenvracht vol know-how. Een belangrijk handelsmerk van Openhaardencentrum Deurne is dan ook onze specialisatie en vakkennis. Onze mensen adviseren en helpen u van idee tot oplevering zodat u zich geen zorgen kunt maken.

Showroom Openhaardencentrum Deurne
Openhaardencentrum Deurne anno nu aan de Florijn 5 te Deurne

Naast dat we dealer zijn van enkele tientallen vooraanstaande merken zijn wij ook gecertificeerd door verschillende instanties. Dit zodat onze mensen op de hoogte zijn van de laatste technieken en werken volgens de meest recente veiligheidsrichtlijnen.

© Copyright 2018 | Openhaardencentrum Deurne

Florijn 5 | Deurne | the Netherlands