Dealer

Openhaardencentrum Deurne is dealer van een groot scala aan merken. Zo kunnen wij op nagenoeg al uw wensen inspelen.

 

Interfocos is de fabrikant van de Barbas houthaarden en Bellfires gashaarden. Alle haarden worden door ons ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. U stelt zélf uw haard samen die wij vervolgens voor u bouwen.


Dik Geurts is dé houtkachels en houthaarden specialist in Nederland. Wij tekenen niet alleen voor het ontwerp van houtkachels en houthaarden; ook de fabricage vindt geheel in ons eigen bedrijf plaats.


260 jaar Nederlands vakmanschap, kennis en innovatie heeft geleid tot een serie gashaarden waarbij het natuurlijke en levendige vlammenspel van een echt houtvuur wordt geëvenaard. De revolutionaire Maestro gashaarden van DRU, ofwel het ‘ultieme vuur’.


Faber is producent van hoogstaande gashaarden, elektrische haarden, houtkachels en buitenhaarden. Met een Faber haard creëer je sfeer en gezelligheid.


de fabrikant van haardkachels biedt een uitstekende merkkwaliteit made in Germany. Kies uw haardkachel uit ons assortiment.


Afbeeldingsresultaat voor Jotul logo

Jøtul is één van s werelds oudste fabrikanten van kachels, inbouwkachels en haarden. Het erfgoed van het Noorse Jøtul is gebaseerd op een 160 jaar lange traditie van verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.


Afbeeldingsresultaat voor kalfire logo

Bent u op zoek naar een gashaard, houthaard of open haard bij Kal-fire vindt u een ruim assortiment haarden met prachtig design en hoog rendement.


Altech is al 35 jaar dé expert op het gebied van vrijstaande speksteenkachels. Onze kachels worden volledig uit speksteen opgebouwd in een gietijzeren frame.


Barbas staat voor duurzaam en ecologisch verantwoord. Opgericht in 1976 en vandaag de dag hét merk voor houtgestookte haarden. Alle haarden worden door ons ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland.


Contura Houtkachels staan voor kwaliteit tot in het kleinste detail. Zweden is een lang smal land waarvan de noordelijkste provincies vaak aan strenge koude worden blootgesteld. Dan moet je gewoon een houtkachel met een hoog rendement hebben, een houtkachel die veel rendement verspreidt. Om deze reden ontwerpt en ontwikkelt NIBE haar producten dan ook helemaal zelf.


Dielle pelletkachel minder onderhoud en een rustig vuur door onze gepatenteerde bodemvoeder.


Al meer dan 10 jaar ontwerpen en produceren wij met succes gashaarden. Haarden die gekenmerkt worden door innovatie, hoogwaardige kwaliteit en modern design.


Tijdens koude winters en natte zomers gaat er niets boven het aansteken van de haard. Gashaarden met een moderne vormgeving en een levend vlammenspel. De hoge vlammen zorgen voor sfeer in je huis, maar dragen ook bij aan een stukje comfort, gezelligheid en warmte.


De kwaliteit van een Harrie Leenders kachel is uitzonderlijk. We gebruiken materialen die lang meegaan en verwerken die met aandacht. Het resultaat is een product dat klopt en waarin het vuur centraal staat.


Gerelateerde afbeelding

La Nordica-Extraflame is gedreven door de karakteristieke krachten van het noordoosten van Italië: passie en hard werken. Zelfs op het gebied van “traditionele” verwarming is innovatie altijd een kenmerk van de La Nordica-Extraflame producten. Hierdoor heeft het bedrijf de afgelopen 40 jaar een belangrijk deel van de markt verworven, en verkoopt nu haar producten in 40 landen over de hele wereld.


Morsø staat al meer dan 160 jaar bekend als de Deense fabrikant van gietijzeren houtkachels. Bij Morsø zijn ze immers al jaren gespecialiseerd in het onderzoeken en verfijnen van de kunst van de fabricage van fraaie en functionele gietijzeren kachels, onder andere met behulp van bekende designers als Sigvard Bernadotte, Knud Holscher en Kaare Klint.


Afbeeldingsresultaat voor nestor martin logo

Al meer dan anderhalve eeuw is Nestor Martin bezig met ontwikkeling en vernieuwing. Voortbordurend op bewezen technologieën, trouw aan de filosofie van het merk. Dat is te zien aan de designs van de verschillende modellen. Ze verschillen van nostalgisch tot modern, maar ze zijn allemaal tijdloos en evenwichtig.


De Nordic Fire houtkachels zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en

Nordic Fire-dealer

vakmanschap. Het hoge rendement wordt bereikt door de voorverwarming van de regelbare secundaire en constante tertiaire verbrandingslucht.


Stûv ontwerpt, produceert en verkoopt houtkachels, pelletkachels, schouwen, inbouwhaarden, open haarden en gashaarden waarin vuur tot zijn recht komt.


Het verhaal van TULP is een verhaal van passie voor vuur. Een goed gesprek
terwijl je samen in de vlammen tuurt. Genieten van mooie momenten, bij
haarden met pure ontwerpen. Geloven in tijdloze ontwerpen. En altijd gaan
voor vuur zoals vuur bedoeld is: gezellig en warm.


Varde Ovne Stoves are stylish, created to unite quality, function and Scandinavian design.


For decades, Wanders, a family business established in the Dutch “Achterhoek” , has developed and built a large variety of gas stoves and wood burners.


© Copyright 2018 | Openhaardencentrum Deurne

Florijn 5 | Deurne | the Netherlands