Goedkope haard? Kortingen tot 60%

Goedkope haard

Vanaf nu hebben wij in onze tijdelijke outlet showroom diverse goedkope haarden opgeteld staan. Zo vindt u niet alleen de hoogste kwaliteit, het beste advies bij Openhaardencentrum Deurne. Nu bent u ook bij ons aan het juiste adres voor een goedkope haard. Wij gebruiken de vakantieperiode om onze showroom up te daten naar de nieuwste trends en modellen van de toekomst. Vele modellen zijn al verkrijgbaar met een korting tot 60%. Kom dus snel langs in onze tijdelijke outlet showroom!

Openhaardencentrum Deurne 2.0

Door deze verbouwing maken we niet alleen onze showroom klaar voor de toekomst. Ook installeren we de nieuwste modellen voor u en zullen de meest actuele woontrends u gepresenteerd worden. Zo kunnen wij u in het nieuwe seizoen weer alle mogelijkheden demonstreren en voorzien van het beste advies zoals u van ons gewend bent.

Koopzondagen 2016

Binnenkort hebben we ook weer diverse koopzondagen op de planning staan! We presenteren dan tevens nieuwe collecties en hebben leuke workshops op het programma staan. Wil je weten hoe, wat en wanneer check dan snel onze Facebookpagina.

Laurens

© Copyright 2018 | Openhaardencentrum Deurne

Florijn 5 | Deurne | the Netherlands