Vaderdagtip 1 – Bad Boys Brand

2016-06-13 Vaderdagtip 1 - Bad Boys Brand

Mei 2015 start Bad Boys Brand met de productie van oersterke metalen buitenhaarden. De uitstraling van de Bad Boys Brand producten is rustiek en speciaal, maar dat is niet alles. Achter de producten van Bad Boys Brand zit een verhaal. Tijdens een bezoek aan de gevangenis in Heerhugowaard kwam Bas van der Landen (oprichter BBB) op een idee. Hij zag wat gedetineerden hadden gemaakt van rest materialen en bedacht zo Bad Boys Brand. Bad Boys Brand zijn producten die gemaakt worden door gedetineerden in de gevangenis.  100% made in jail.

 

Bad Boys Brand maakt buitenhaarden, barbecues en “echte mannendingen”. De gedetineerden worden door een professionele lasser opgeleid. Inmiddels is er veel vraag naar de haarden, barbecues en “echte mannendingen” dat er meer  gevangenissen bij betrokken zijn. Bad Boys Brand is zelfs uitgebreid naar België. De verkochten producten konden in stijl opgehaald worden. Je moest de producten namelijk in de gevangenis op komen halen. Je kon met de auto door de poorten rijden en binnen de gevangenis muren stonden de bestelde product klaar. Helaas heeft het ministerie van Justitie daar verandering ingebracht en mogen de producten niet meer in de gevangenis verkocht worden. De producten zijn sindsdien te koop bij verschillende dealers door het hele land.

Zo ook bij Openhaardencentrum Deurne!

Benieuwd hoe de producten er in het echt uit zien of wilt u meer informatie? Openhaardencentrum Deurne heeft verschillende producten van Bad Boys Brand in de showroom staan.

Kom langs om kennis te maken met de producten van Bad Boys Brand.

full33375942
full33066778

© Copyright 2018 | Openhaardencentrum Deurne

Florijn 5 | Deurne | the Netherlands