Vaderdagtip 2 – Morsø Forno

2016-06-13 Vaderdagtip 2 - Morsø Forno2

De Morsø Forno is een multifunctionele buitenhaard. De naam verklapt een beetje dat de Morsø Forno niet alleen een buitenhaard is. Morsø Forno ook wel bekend als de pizzaoven. Dit komt omdat de binnenkant hetzelfde gevormd is als een echte pizzaoven. Niet alleen pizza’s kunnen er in worden bereid, maar ook vis, vlees en groentes. Door de optimale verbranding kunt u van de warmte blijven genieten tijdens het bereiden van gerechten. Zo biedt de Morsø Forno comfort op het terras.

Voor de Morsø Forno zijn verschillende uitbreidingen te krijgen. Een van de handigste uitbreidingen is de
buitentafel large en de buitentafel small. Deze zijn handig voor de accessoires en voor het opbergen van de houtvoorraad. De Morsø Forno heeft ook kleine uitbreidingen zoals: een deur, rooster, pizzaspatel, barbecuetang en nog veel meer.

2016-06-13 Vaderdagtip 2 - Morsø Forno3

Voor de mogelijkheden kunt u terecht bij Openhaardencentrum Deurne. Openhaardencentrum Deuren heeft een model met alle accessoires in de showroom. Zo kunt u zien van welke kwaliteit de Morsø Forno gemaakt is en welk model bij u zou passen. Ook is er een folder aanwezig met daarin alle accessoires voor de Morsø Forno.

© Copyright 2018 | Openhaardencentrum Deurne

Florijn 5 | Deurne | the Netherlands