Openhaardencentrum Deurne

Vuur als bron van inspiratie en gezelligheid in uw woonkamer: een mooi vlammenspel in een vakkundig aangelegde haard maakt dat werkelijkheid. Het is het doel van Openhaardencentrum Deurne om deze gezelligheid op u over te brengen en u zorgeloos te laten genieten van een sfeervolle warmte. Hierbij focussen wij ons op hoge kwaliteit door middel van ons specialisme met een open en warm karakter.

Specialist op het gebied van sfeerverwarming

Begonnen als ‘Hieltjes de kachelspecialist’ zijn wij sinds 1906 de vuurmeesters van Noord-Brabant en Limburg. Met ed door de jaren heen vergaarde ervaring willen wij graag indruk op u maken. Samen met onze industrieel ontwerper en interieurarchitect nemen wij u graag mee op ontdekkingsreis door onze showroom. In onze meer dan 1200m2 grote showroom hebben we een overschot aan werkende modellen zodat we u perfect alle mogelijkheden aan u kunnen tonen.

Openhaardencentrum Deurne, anno 1906

Met meer dan 100 jaar ervaring verdeeld over 4 generaties beschikken wij over een karrenvracht vol know-how. Een belangrijk handelsmerk van Openhaardencentrum Deurne is dan ook onze specialisatie en vakkennis. Onze mensen adviseren en helpen u van idee tot oplevering zodat u zich geen zorgen kunt maken.

Naast dat we dealer zijn vaan enkele tientallen vooraanstaande merken zijn wij ook gecertificeerd door verschillende instanties. Dit zodat onze mensen op de hoogte zijn van de laatste technieken en werken volgens de meest recente veiligheidsrichtlijnen.


BadBoysBrand bij RTL Boulevard

BadBoysBrand bij RTL Boulevard

Vanavond tussen 18.30 – 19.30 passeert BadBoysBrand bij RTL Boulevard, het zeer goed bekeken showbizz-programma.

Onze meest stoere haarden die wij in de showroom hebben staan zijn natuurlijk van BadBoysBrand, 100% made in jail. RTL Boulevard vindt dit merk zo spraakmakend dat zij er een heel item over hebben gemaakt. De opnames hebben afgelopen dinsdag plaatsgevonden in de PI te Veenhuizen. Lees meer…

Bespaar tot 1000,- op Contura kachels

Contura actie

Contura, Al 30 jaar een warm welkom in uw huis

Contura Nederland bestaat dit jaar 30 jaar. Met veel passie en plezier bezorgen wij samen met ConturaNederland u al 3 decennia een warm en sfeervol thuis. En daar zijn wij zeer trots op!

Dit feest willen we graag samen met u vieren! Daarom hebben we voor u tot 31 december 2016 een aantal ongekende acties waar u het warm van gaat krijgen: Lees meer…

Haardenbouwer/-monteur

Openhaardencentrum Deurne is de specialist van Zuid-Nederland op het gebied van kwalitatieve sfeerverwarming. Wij adviseren onze klanten zowel op technisch gebied alsmede creatief en inspirerend bij het kiezen van sfeerverwarming en interieur. We doen dit met ons enthousiaste team van 10 collega’s.
Het Openhaardencentrum Deurne team van specialisten ontlast de klant van Lees meer…

© Copyright 2016 | Openhaardencentrum Deurne

Snel een afspraak maken? preloader