Openhaardencentrum Deurne

Vuur als bron van inspiratie en gezelligheid in uw woonkamer: een mooi vlammenspel in een vakkundig aangelegde haard maakt dat werkelijkheid. Het is het doel van Openhaardencentrum Deurne om deze gezelligheid op u over te brengen en u zorgeloos te laten genieten van een sfeervolle warmte. Hierbij focussen wij ons op hoge kwaliteit door middel van ons specialisme met een open en warm karakter.

Specialist op het gebied van sfeerverwarming

Begonnen als ‘Hieltjes de kachelspecialist’ zijn wij sinds 1906 de vuurmeesters van Noord-Brabant en Limburg. Met ed door de jaren heen vergaarde ervaring willen wij graag indruk op u maken. Samen met onze industrieel ontwerper en interieurarchitect nemen wij u graag mee op ontdekkingsreis door onze showroom. In onze meer dan 1200m2 grote showroom hebben we een overschot aan werkende modellen zodat we u perfect alle mogelijkheden aan u kunnen tonen.

Openhaardencentrum Deurne, anno 1906

Met meer dan 100 jaar ervaring verdeeld over 4 generaties beschikken wij over een karrenvracht vol know-how. Een belangrijk handelsmerk van Openhaardencentrum Deurne is dan ook onze specialisatie en vakkennis. Onze mensen adviseren en helpen u van idee tot oplevering zodat u zich geen zorgen kunt maken.

Naast dat we dealer zijn vaan enkele tientallen vooraanstaande merken zijn wij ook gecertificeerd door verschillende instanties. Dit zodat onze mensen op de hoogte zijn van de laatste technieken en werken volgens de meest recente veiligheidsrichtlijnen.


voorstellen

Mogen wij even voorstellen?

Sinds kort hebben wij een nieuwe enthousiaste collega mogen verwelkomen!

 

 

Graag laten wij Eliette even zelf aan het woord om zich aan u voor te stellen.

“Hallo, mijn naam is Eliette van Griensven, 23 jaar en wonend in Eindhoven. Sinds enkele weken ben ik bij Openhaardencentrum Deurne actief als verkoopster/adviseuse en zal ik ook de (online) communicatie verzorgen. Ik heb een 4 jarige studie afgerond als Interieuradviseuse. Voordat ik in dienst kwam bij Openhaardencentrum  Lees meer…

Tuin en Terras Aanbiedingen

 • Tuin en Terras

  Valckx Cocina Jardín

  • Mobiel op ruim bemeten wielen, gemakkelijk gestuurd, Made in Germany
  • Individuele wind oriëntatie mogelijk
  • Grote brandhaard van hoogwaardige materialen
  • Houtlengte tot 33 cm en houtskool
  • Grote aslade, afsluitbare roostervloer, in hoogte verstelbare grill en ruime bergruimte
  • Incl. uitneembare rookpijp en regenbeschermkap
  • Open haard met lange warmteopslag
  • Vastgemaakt werkblad

  Van: 1895,- Voor 1495,-

  Lees meer…

  BadBoysBrand bij RTL Boulevard

  BadBoysBrand bij RTL Boulevard

  Vanavond tussen 18.30 – 19.30 passeert BadBoysBrand bij RTL Boulevard, het zeer goed bekeken showbizz-programma.

  Onze meest stoere haarden die wij in de showroom hebben staan zijn natuurlijk van BadBoysBrand, 100% made in jail. RTL Boulevard vindt dit merk zo spraakmakend dat zij er een heel item over hebben gemaakt. De opnames hebben afgelopen dinsdag plaatsgevonden in de PI te Veenhuizen. Lees meer…

  Bespaar tot 1000,- op Contura kachels

  Contura actie

  Contura, Al 30 jaar een warm welkom in uw huis

  Contura Nederland bestaat dit jaar 30 jaar. Met veel passie en plezier bezorgen wij samen met ConturaNederland u al 3 decennia een warm en sfeervol thuis. En daar zijn wij zeer trots op!

  Dit feest willen we graag samen met u vieren! Daarom hebben we voor u tot 31 december 2016 een aantal ongekende acties waar u het warm van gaat krijgen: Lees meer…

  © Copyright 2016 | Openhaardencentrum Deurne

  Snel een afspraak maken? preloader