De haard mag weer aan! Heeft u al de Check gedaan?

De herfst is weer in volle gang en de winter in aankomst. Gezellig samen voor de haard of kachel, bent u er klaar voor? Wij wel!

Welke brandstof bij u past en hoe u een duurzame keuze maakt.  Ook vandaag de dag, in een tijd waar alle brandstoffen het nieuws passeren geven wij u graag de juiste informatie.

U kiest voor de haard of kachel die bij u wensen past. (groen)Gas, hout, Pellets, of elektrisch. Onze showroom heeft 1200 m2 aan haarden kachels en interieur.

Hout stoken;

Verantwoord stoken volgens de Zwitserse methode met schoon en droog brandhout in een juiste haard of kachel, wij leggen het u uit.

Biomassa en of hout verbranding is mits lokaal verworven brandstof CO2 neutraal. Een zeer verantwoorde keuze dus. Maar stoken met weinig fijnstof en zonder overlast voor uw buur, hoe doet u dat?

Wij leggen het u graag uit. Leer nu verantwoord hout-stoken op onze stooktraining. verwittig ons van uw bezoek met een email aan marcel@ohcdeurne.nl

Als u zicht verdiept in; een juist toestel, installatie, brandstof en goed stookgedrag, geniet u van een gezellige warmte zonder overlast voor uw omgeving.

Tevens diverse Pellet kachel demonstraties;

Altijd dezelfde verbrandingswaardes, het gemak van een afstandsbediening en toch duurzame co2 neutrale brandstof. Subsidies tot 31 December

3 weekenden met stooktrainingen en fabrikantdemonstraties van alle brandstoffen.

Hout, (groen)Gas, Pellets of Elektrisch. Ontdek wat bij u past, wij heten u van harte welkom in onze showroom.

Vrijdag 11 okt stookworkshop 19.00 ontvangst 19.30 aanvang.

Zaterdag 12 okt 10-17u & Zondag 13 oktĀ  11-17u opendagen met demo en acties van Kalfire gas en hout inbouwhaarden, Contura vrijstaande houtkachels, pelletkachel- demonstraties van Dielle en Nordicfire.

 Vrijdag 25 okt stookworkshop 19.00 ontvangst 19.30 aanvang.

Zaterdag 26 okt 10-17u & Zondag 27 okt  11-17u opendagen met demo en acties van Bellfires gashaarden, Barbas houtkachels Hase houtkachels en Nordic fire pelletkachels.

Vrijdag 8 nov stookworkshop 19.00 ontvangst 19.30 aanvang.

Zaterdag 9 nov 10-17u & Zondag 10 novĀ  11-17u open dagen met demo en acties van Faber, inspiration tour interieur architect aanwezig(gratis interieur advies op inschrijving), Contura en Nordicfire.

© Copyright 2018 | Openhaardencentrum Deurne

Florijn 5 | Deurne | the Netherlands

%d bloggers liken dit: