Nieuws

Vacature: Senior Interieurbouwer 32 – 40u

Ben jij die ware vakidioot met oog voor detail en design? Hou jij ervan om mooi interieurprojecten te realiseren en een glimlach op de gezichten van opdrachtgevers te toveren?

Die “toverduimstok” van je heeft er ook nog eens de neigen naar superstrak interieurwerk van het hoogste niveau te realiseren?

Alle checkboxen aangevinkt? Dan zullen we snel eens koffie moeten drinken!

Wij zijn op zoek naar een:

Senior Interieurbouwer

Elke dag een leuke uitdagende baan met veel afwisseling, dat is wat je krijgt als enthousiaste interieurbouwer bij Openhaardencentrum Deurne. Je krijgt veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheid. Je bent binnen de organisatie het aanspreekpunt als het gaat om interieur en beheert de werkplaats.

Het omzetten van designs naar gave projecten op locatie is jouw passie. Van inmeten tot de glimlach van onze klanten bij oplevering, jij regelt het.

Jouw kernwaarden passen bij die van ons; kwaliteit door specialisme, liefde voor het vak en blij maken van onze klanten.

Jouw dag bestaat meestal uit een van de volgende activiteiten

 • Uitwerken en organiseren van projecten
 • Bestellen van materialen
 • Beheren van projecten en aansturen/opleiding van je jonge collega’s
 • Ondersteunen van ons installatieteam

Jij neemt mee…

 • Interieurbouwervaring op minimaal MBO-niveau
 • Een bak aan vakkennis & met een mooie dosis humor
 • Op communicatief vlak sla je de spijker op z’n kop
 • Je neemt de regie als het gaat om gave projecten
 • Je wordt enthousiast van een projectmatige uitdaging

Bedrijfscultuur

Jouw nieuwe organisatie is zo plat als een dubbeltje en de lijntjes zijn kort. We zijn echte vakidioten met een goed gevoel voor humor die als team, samen gave interieurprojecten realiseren.

Openhaardencentrum Deurne is de specialist van Zuid-Nederland op het gebied van kwalitatieve sfeerverwarming. Onze specialisten adviseren onze klanten zowel op technisch als creatief vlak. Zij inspireren bij het kiezen van sfeerverwarming en interieur wat exact bij hen past. Het team bestaat uit 10 enthousiaste collega’s.
Van idee tot complete oplevering. Daarbij ligt de nadruk op specialisme en kwaliteit.

Al enthousiast en meteen reageren?

Past dit plaatje als gegoten bij jou? Verstuur dan snel jouw gegevens via het formulier hierboven. Een belletje mag natuurlijk ook altijd, natuurlijk ook als er een vraag brandt. Het beste vraag je even naar Marcel Valckx.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct reageren? Laat jouw gegevens hier achter…

  Corona maatregelen

  Geachte klant,

  In verband met de maatregelen naar aanleiding van het coronavirus is de showroom gesloten.

  Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan nemen we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

  Bij vragen kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor verdere informatie. In overleg kunnen we bespreken hoe we verdere stappen kunnen zetten.

  U kunt ons bereiken op Tel: +31493 312614 of op Anton@ohcdeurne.nl

  Wij hopen u ondanks deze maatregelen toch tot dienst te zijn.

  2e paasdag geopend op aanmelding.

  door Covid-19 hebben wij onze werkwijze zoveel mogelijk aangepast.

  2e Paasdag – geopend maar enkel op aanmelding. zo hebben wij vaste uren welke u per telefonische afspraak kunt blokken. Gespreid in onze 1200m2 grote showroom zijn enkel 3 adviesgesprek tafels in gebruik welke minimaal 15 meter uit elkaar staan. Er zijn dus maximaal 3 stellen tegelijk in onze showroom op deze dag, spreektafels voorzien van plexiglas platen waardoor het gesprek veilig kan plaatsvinden. in onze rondgang door de showroom met u houden wij ruim 1,5 afstand in acht. Zo kunnen wij u nog steeds helpen met de zoektocht naar uw haard, kachel of interieur naar keuze.

  In 2020 zijn we met zijn alle meer thuis door dit verschrikkelijke virus, laten wij 2020 in huis zo gezellig mogelijk maken. Een mooie haard of kachel kan daarbij helpen. Ook buiten 2e paasdag heeft bezoeken op afspraak ook onze voorkeur.

  Bel met ons regulieren nummer 0493-312614 of indien geen gehoor. Bel dan op 06-89970131 of 06-89970130. Graag sturen we de bezoeken in goede banen binnen de richtlijnen van het RIVM.

  Op de dag zelf besluiten een bezoekje te brengen? Grote kans dat dit mogelijk is. Graag toch even te bellen om aan te geven dat u onderweg bent. wij proberen dan het meest passende tijdblok voor u vast te leggen.

  U bent van harte welkom, We zorgen samen voor elkaars veiligheid.

  Installatie, onderhoud of service; onze mannen werken door. U wordt gevraagd tijdens werkzaamheden, zoveel mogelijk in een ander ruimte of aan de andere kant van de ruimte te verblijven en anders ten minste 1,5 meter afstand te houden en bij personen met klachten in uw gezinssamenstelling dit tijdig aan te geven zodat wij ons bezoek dan kunnen uitstellen.

  Samen met elkaar kunnen we dit aan. Keep te fire burning.

  Nu bellen

  Geopend met Kerst

  Ook tijdens de kerstdagen kunt u een bezoek komen brengen aan onze showroom van 1200 m² & met meer dan 300 voorraadmodellen. De tijden zijn als volgt.

  Openingstijden:

  2e Kerstdag geopend van 11.00-17.00

  27/28 december geopend van 10.00-17.00

  Kiezen voor uw juiste haard of kachel.

  volgende stooktrainingen, vrijdag avond 25 oktober en 8 november. Meld u aan via marcel@ohcdeurne.nl

  Genieten van een houtvuur kan zeer duurzaam, maar u dient dan wel op een verantwoorde manier te stoken, als erkend De-gecertificeerd bedrijf besteden wij graag aandacht aan het verantwoord stoken met een eco-design toestel.

  het weekend van 25tm27 oktober hebben we weer open deur met diverse fabrikanten demonstraties.

  trainingen verantwoord houtstoken vrijdag avond 25 oktober

  nieuwe bellfires gashaarden showroom 26 en 27 oktober, opening met fabrikanten acties.

  tevens 26 en 27 oktober barbas houtkachels, fabrikanten acties

  tevens 26 en 27 oktober hase houtkachels, fabrikanten acties

  OPEN DEUR WEEKEND 8-9-10 November

  vrijdag avond 8 November verantwoord Hout stoken;

  Verantwoord stoken volgens de Zwitserse methode met schoon en droog brandhout in een juiste haard of kachel, wij leggen het u uit.

  Biomassa en of hout verbranding is mits lokaal verworven brandstof CO2 neutraal. Een zeer verantwoorde keuze dus. Maar stoken met weinig fijnstof en zonder overlast voor uw buur, hoe doet u dat?

  Leer nu verantwoord hout-stoken op onze stooktraining. verwittig ons van uw bezoek met een email aan marcel@ohcdeurne.nl

  Zaterdag en Zondag 9 en 10 November

  Diverse fabrikanten demonstraties met dit keer speciaal onder de aandacht, Faber gas en elektrische haarden, de houtkachels van Contura en pelletkachels van Nordic fire en Dielle.

  Zondag 10 November Faber inspiration tour

  schrijf u in voor de inspiration tour as zondag.

  as zondag bieden wij gratis interieur advies op afspraak, u kunt u daarvoor inschrijven. Dan wordt een vast tijdsblok vast gelegd waarin u samen met een extra externe interieur architect het gesprek aan gaat voor indeling en kleuradvies in uw woning gecombineerd met de haard. Dit is een unieke kans om in het ontwerp meer mee te pakken dan alleen de haard opstelling.

  schrijf u in via onderstaande link,

  https://inspirationtour.nl/event/inspiration-tour-adviesdag-openhaarden-centrum-deurne-10-november-2019/

  indien u bezoek brengt, bereid u dan voor en neem plattegronden of originele bouwtekeningen met afmetingen mee, eventueel foto’s van de bestaande situatie helpen ook altijd.

  Wij heten u van harte welkom in onze showroom.

  Kalfire Roomdivider: een echte eye-catcher!

  Op zoek naar een perfecte manier om optimaal te genieten van sfeer en warmte in huis vanuit meerdere hoeken? Een roomdivider biedt oplossing.

  Bij Openhaardencentrum Deurne vindt u diverse kwalitatief hoogwaardige roomdividers van een breed scala aan gerenommeerde merken. Een roomdivider wordt in de meeste gevallen tegen een wand geplaatst en is voorzien van 3-zijdig glas. Hierdoor heeft u een ongekend vuurzicht en geniet u van veel sfeer en warmte in huis. Maar, bent u opzoek naar echt iets spectaculairs, kies dan voor een roomdivider van Kalfire. Deze haard is namelijk uniek in zijn soort!

  Natural Spark Generator
  Kalfire’s gepatenteerde Natural Spark Generator (NSG) technologie zorgt ervoor dat vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Zo creëert de NSG een vlammenspel die het echte authentieke houtvuur perfect nabootst.

  Hybride Functie
  De hybride functie, een stookbodem voorzien van ledverlichting, heeft drie verschillende functies die u zelf kunt instellen. Doordat de lichtintensiteit steeds verandert wordt een prachtig sfeerrijke imitatie van het gloedbed van echt haardvuur gecreëerd.

  Deze functie komt ook uitstekend tot zijn recht tijdens de warme zomermaanden, doordat het inschakelen van de hybride functie sfeerverhogend werkt.

  Prestige Brander
  Kalfire weet een zeer realistisch vuurbeeld te creëren door de Prestige Brander. Hierdoor komen vlammen niet langer uit de bodem van de haard maar uit de keramische houtblokken. Combineer dit met de Natural Spark Generator en de hybride functie en geniet van het meest realistische vuurbeeld!

  Een roomdivider van Kalfire staat garant voor sfeer, warmte en genot. Wacht niet langer en kom eens naar onze showroom om deze unieke beleving zelf te ervaren!

  Klik hier voor ons aanbod aan Roomdividers van Kalfire

  Verantwoord vuur stoken

  Wat kunt u doen om bij de houtverbranding weinig fijnstof te laten ontstaan. Wilt u genieten van de warmte van het houtvuur en gelijktijdig milieuvriendelijk stoken? Let dan op deze 3 factoren:

  1. De kwaliteit van de kachel
   De kwaliteit van de kachel is het belangrijkst. Kies daarom altijd voor een kwalitatief hoogwaardige kachel met de modernste verbrandings- technieken. Let daarbij op het rendement; afsluitbaarheid, regelbaarheid en verbranding. U hebt meer warmte, bespaart geld op de energierekening en verbruikt minder fossiele brandstoffen. Wilt u zeker zijn van kwalitatief goede kachel? Raadpleeg dan uw DE-gecertificeerd specialist.
  1. De kwaliteit van de brandstof
   Voor het stoken van een kachel gebruik je uitsluitend droog, gekloofd brandhout met een restvochtigheid van 15%-20%. Het brandhout mag bovendien niet te groot zijn, zodat het snel kan ontbranden. Kachelvuur brandt het best met gemengd hout. Denk hierbij aan beukenhout gemengd met eiken-, berken- of essenhout. Naaldhout ontbrandt zeer snel en is daarom zeer geschikt om vuur te ontsteken.

  Gebruik GEEN kunststoffen, behandeld hout, spaanplaten, krantenpapier of overig huisvuil!

  1. De wijze van stoken van de kachel
   U kunt de emissie van fijnstof sterk beïnvloeden door te letten op de volgende regels:
  • Gebruik uitsluitend droog hout; Droog het hout op een plek waar de wind goed langs de blokken waait en er geen vocht bijkomt;
  • Ontsteek het vuur van boven naar onder, om de aanmaakfase te verkorten;
  • Gebruik voor het aanmaken kleine stukken hout en een (ecologisch) aanmaakblokje zoals een in was gedrenkt houtwol;
  • Voeg regelmatig hout toe: kleinere hoeveelheden hout zijn bij het continu stoken energetisch en ecologisch voordeliger;
  • Breng niet te veel hout aan in de kachel. Let op de aanbevelingen in de gebruiksaanwijzing en zorg dat de luchttoevoer optimaal is ingesteld.

  Brandt uw vuur fijnstofarm?

  1. De as is fijn en wit
   Bij een schone verbranding ontstaat een fijne witte as. Donkere verkleuring duid op houtskoolresten; de verbrandingsfase was dus niet volledig.
  1. Er is niks te zien of te ruiken
   Kijk naar de rookgassen die uit uw schoorsteen komen. Is de rook vrijwel onzichtbaar en ruikt u niks?  Dan duidt alles op een goede verbranding.

  Zo stookt u correct vuur:

  1. stapel circa 4 – 6 kleinere stukken brandhout kruislings op elkaar; leg bovenop een klein aanmaakhout, het liefst zacht naaldhout, met 1 – 2 aanmaakhulpmiddelen (bijv. in was gedrenkt houtwol); Steek het vuur aan;
  2. Afhankelijk van het type kachel, zet de luchtregelaar volledig open; Laat de deur van de verbrandingsruimte enkele minuten op een kier staan; Indien voldoende trek ontstaan is, sluit de deur;
  3. Smoort de luchttoevoer gedeeltelijk als het vuur volledig ontbrandt is? (raadpleeg hiervoor uw gebruiksaanwijzing).

  Terug van weggeweest: de Hase Sendai 135

  De Sendai 135

  Een heldere in het oog springende vorm voorzien van een fraai design. Met aan drie zijden dubbel glas zorgt de Sendai 135 voor een unieke vuurbeleving. Een echte toevoeging aan je huis. Met een vermogen van 6 kW levert deze houtkachel voldoende kracht voor het verwarmen van uw woonkamer en is ook nog eens zeer efficiënt en energiezuinig. Een kachel waar je U tegen zegt!

   

   

  • De verbrandingsruimte is voorzien van een solide gietijzeren bodem met draaibaar rooster voor comfortabele verwijdering van de as.
  • Verbrandingsruimte met warmte-isolerende thermosteen uit de Hase-fabriek.
  • Traploze verstelbaarheid van de luchtschuif zorgt voor een zeer efficiënte verbranding en is daardoor ook zuinig in het houtverbruik.
  • Rookkanaalaansluiting aan de bovenzijde
  • Hase-luchtsysteem mogelijk via onder- en achterkan
  • Onafhankelijk van kamerlucht getest met DIBt-certificering
  • “100% made in Germany

  Voor meer informatie klik hier!

  Voor meer informatie of advies bent u natuurlijk van harte welkom in de showroom van Openhaardencentrum Deurne.
  U kunt hier online een afspraak maken.

  Lees nu ook ons artikel over de stookdemonstratie van Hase

  Dielle Maestrale 3 zijdig

  Dielle pelletkachel

  De Dielle Maestrale is de eerste 3 zijdige pelletkachel met een glasruit welke uit één deel is gebogen. hierdoor is de stookkamer volledig luchtdicht. Door het bodemvoedingssysteem is de vlam rustiger tegenover de gewone pelletkachel. Het vermogen van de Maestrale 60 is 8 kw en kan door het prachtige standby systeem in vrijwel elke woonkamer werken zonder dat het te warm wordt. De bovenkant van het toestel is afgewerkt met een strak zwart beveiligd veiligheidsglas, waaronder het bedieningspaneel zit. Het bedieningdpaneel kunt u zo mooi verbergen tijdens het branden van de kachel. De Maestrale is verkrijgbaar in twee kleuren zwart en wit.

  De Maestrale is brandend te zien bij Openhaardencentrum Deurne.

   

  Voor meer informatie of advies bent u van harte welkom in de showroom van Openhaardencentrum Deurne.
  U kunt hier online een afspraak maken.

  Dielle Maestrale

   

  Vacature (leerling) haardenbouwer/-monteur (m/v)

  Openhaardencentrum Deurne is de specialist van Zuid-Nederland op het gebied van kwalitatieve sfeerverwarming. Wij adviseren onze klanten zowel op technisch gebied alsmede creatief en inspirerend bij het kiezen van sfeerverwarming en interieur. We doen dit met ons enthousiaste team van 10 collega’s.
  Het Openhaardencentrum Deurne team van specialisten ontlast de klant van elk vraagstuk. Van idee tot complete oplevering. Daarbij leggen we de nadruk op specialisme en kwaliteit.

  Wij zijn per direct op zoek naar een

  Haardenbouwer/-monteur (m/v)

  Wij bieden een leuke uitdagende baan met veel afwisseling voor enthousiaste technici. Als haardenbouwer/-monteur heb je een zelfstandige rol en werk je over het algemeen op locatie. Je realiseert vaak in een team maar soms ook individueel sfeerverwarming-installaties bij onze klanten. Speerpunten binnen onze organisatie zijn specialisatie en kwaliteit. Het is een praktische en veelzijdige functie waarin je jouw kennis, inventiviteit en vaardigheden op technisch vlak in de praktijk brengt en verder kunt ontwikkelen.

  Binnen deze functie zal je voornamelijk de volgende taken uitvoeren:
  • Rookkanalen bouwen
  • Gasleiding / fitwerk installeren
  • Gas- en houttoestellen plaatsen
  • Natuursteen verwerken
  • Kortom bouwen van A tot Z

  Functie-eisen

  • MBO / BBL richting timmeren en/of metselen
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je bent niet bang om nieuwe zaken op te pakken en uitdagingen aan te gaan. Zo laat je zien dat je initiatiefrijk bent en beschikt over oplossend vermogen.
  • Kennis van sfeerverwarming is een pré
  • De kandidaat dient bij voorkeur te beschikken over een
  • technische en/of bouwkundige achtergrond,
  • maar vooral praktisch inzicht is een pré.

  Bedrijfscultuur

  Informeel, ambitieus, creatief, ondernemend, flexibel en gedreven.
  Veel ruimte voor eigen initiatieven.

  Pas je binnen ons gevraagde profiel en spreekt deze uitdaging je aan. Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar sales@ohcdeurne.nl t.a.v. Dhr. Anton Valckx

  Heb je vragen omtrent deze vacature, neem dan gerust contact op en vraag naar Anton Valckx.
  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

   

  Wegens uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een

  Leerling haardenbouwer/-monteur (m/v)

  Wij bieden een leuke uitdagende baan met veel afwisseling voor enthousiaste technici. Als haardenbouwer/-monteur heb je een zelfstandige rol en werk je over het algemeen op locatie. Je realiseert vaak in een team maar soms ook individueel sfeerverwarming-installaties bij onze klanten. Speerpunten binnen onze organisatie zijn specialisatie en kwaliteit. Het is een praktische en veelzijdige functie waarin je jouw kennis, inventiviteit en vaardigheden op technisch vlak in de praktijk brengt en verder kunt ontwikkelen.

  Binnen deze functie zal je voornamelijk de volgende taken uitvoeren:

  • Rookkanalen bouwen
  • Gasleiding / fitwerk installeren
  • Gas- en houttoestellen plaatsen
  • Natuursteen verwerken
  • Kortom bouwen van A tot Z

  Functie-eisen:

  • MBO / BBL richting timmeren en/of metselen
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je bent niet bang om nieuwe zaken op te pakken en uitdagingen aan te gaan. Zo laat je zien dat je initiatiefrijk bent en beschikt over oplossend vermogen.

  Je dient bij voorkeur te beschikken over een

  • technische en/of bouwkundige achtergrond,
  • maar vooral praktisch inzicht is een pré.

  Bedrijfscultuur

  Informeel, ambitieus, creatief, ondernemend, flexibel en gedreven.
  Veel ruimte voor eigen initiatieven.

  Pas je binnen ons gevraagde profiel en spreekt deze uitdaging je aan. Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar sales@ohcdeurne.nl t.a.v. Dhr. Anton Valckx

  Heb je vragen omtrent deze vacature, neem dan gerust contact op en vraag naar Anton Valckx.
  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Verzonken gashaard

  Speciale verzonken gashaard met kolom

  Deze verzonken gashaard is verzonken in het betondek zodat de bodem gelijk ligt aan de vloer. De ruit is van ontspiegeld glas zodat deze nagenoeg onzichtbaar is. De Kal-Fire gashaard is voorzien van de nieuwste technieken zodat het vuur niet te onderscheiden is van houtvuur.

   

  Tot dusver is alles zeer zeker naar wens. Bedankt – met name Marijke en de beide monteurs – voor de goede service, de klantvriendelijkheid en de mate van deskundigheid waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

  Wij zullen jullie dan ook zeker aanraden bij familie, vrienden en kennissen. Evenals het raadplegen voor een nieuwe opdracht in de toekomst.

  Luuk Hendriks

  BadBoysBrand bij RTL Boulevard

  BadBoysBrand bij RTL Boulevard

  Vanavond tussen 18.30 – 19.30 passeert BadBoysBrand bij RTL Boulevard, het zeer goed bekeken showbizz-programma.

  Onze meest stoere haarden die wij in de showroom hebben staan zijn natuurlijk van BadBoysBrand, 100% made in jail. RTL Boulevard vindt dit merk zo spraakmakend dat zij er een heel item over hebben gemaakt. De opnames hebben afgelopen dinsdag plaatsgevonden in de PI te Veenhuizen. Lees meer…

  Bespaar tot 1000,- op Contura kachels

  Contura actie

  Contura, Al 30 jaar een warm welkom in uw huis

  Contura Nederland bestaat dit jaar 30 jaar. Met veel passie en plezier bezorgen wij samen met ConturaNederland u al 3 decennia een warm en sfeervol thuis. En daar zijn wij zeer trots op!

  Dit feest willen we graag samen met u vieren! Daarom hebben we voor u tot 31 december 2016 een aantal ongekende acties waar u het warm van gaat krijgen: Lees meer…

  Haardenbouwer/-monteur

  Openhaardencentrum Deurne is de specialist van Zuid-Nederland op het gebied van kwalitatieve sfeerverwarming. Wij adviseren onze klanten zowel op technisch gebied alsmede creatief en inspirerend bij het kiezen van sfeerverwarming en interieur. We doen dit met ons enthousiaste team van 10 collega’s.
  Het Openhaardencentrum Deurne team van specialisten ontlast de klant van Lees meer…

  Vacature Haardenbouwer/-monteur (m/v)

  Openhaardencentrum Deurne is de specialist van Zuid-Nederland op het gebied van kwalitatieve sfeerverwarming. Wij adviseren onze klanten zowel op technisch gebied alsmede creatief en inspirerend bij het kiezen van sfeerverwarming en interieur. We doen dit met ons enthousiaste team van 10 collega’s.

  Het Openhaardencentrum Deurne team van specialist ontlast de klant van elk vraagstuk. Van idee tot complete oplevering. Daarbij leggen we de nadruk op specialisme en kwaliteit.

   

  Wij zijn per direct op zoek naar een

  Haardenbouwer/-monteur (m/v)

   

  Wij bieden een leuke uitdagende baan met veel afwisseling voor enthousiaste technici. Als haardenbouwer/-monteur heb je een zelfstandige rol en werk je over het algemeen op locatie. Je realiseert vaak in een team maar soms ook individueel sfeerverwarming-installaties bij onze klanten. Speerpunten binnen onze organisatie zijn specialisatie en kwaliteit. Het is een praktische en veelzijdige functie waarin je jouw kennis, inventiviteit en vaardigheden op technisch vlak in de praktijk brengt en verder kunt ontwikkelen.

   

  Binnen deze functie zal je voornamelijk de volgende taken uitvoeren:

  • Rookkanalen bouwen
  • Gasleiding / fitwerk installeren
  • Gas- en houttoestellen plaatsen
  • Natuursteen verwerken
  • Kortom bouwen van A tot Z

  Functie-eisen

  • MBO / BBL richting timmeren en/of metselen
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je bent niet bang om nieuwe zaken op te pakken en uitdagingen aan te gaan. Zo laat je zien dat je initiatiefrijk bent en beschikt over oplossend vermogen.
  • Kennis van sfeerverwarming is een pré
  • De kandidaat dient bij voorkeur te beschikken over een
  • technische en/of bouwkundige achtergrond,
  • maar vooral praktisch inzicht is een pré.

  Bedrijfscultuur
  Informeel, ambitieus, creatief, ondernemend, flexibel en gedreven.
  Veel ruimte voor eigen initiatieven.

   

  Pas je binnen ons gevraagde profiel en spreekt deze uitdaging je aan. Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar info@ohcdeurne.nl t.a.v. Dhr. Anton Valckx

   

  Heb je vragen omtrent deze vacature, neem dan gerust contact op en vraag naar Anton Valckx.

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Stage Marketing, Communicatie en PR

  Wij bieden een leuke uitdaging voor studenten in de richtingen marketing, communicatie en Pr. Als stagiair heb je een zelfstandige rol en werk je intensief samen met het sales team. Je ondersteund bij het uitvoeren van diverse commerciële werkzaamheden voor onze marktbewerking. Het is een praktische en veelzijdige stage waarin je jouw kennis, creativiteit en vaardigheden op het gebied van communicatie, marketing en PR in de praktijk brengt en verder kunt ontwikkelen. Het is mogelijk een opdracht uit te voeren die aansluit bij je studie.

  Momenteel zoeken wij een stagiair voor het uitvoeren van:
  • Bijhouden social media
  • Uitvoeren marketingplan
  • Optimaliseren communicatie richting klanten
  • Meedenken met verbeteringen
  • Opzetten & ontwikkelen van online verkoop
  • Schrijven van artikelen
  • Bijdragen aan brainstormsessies
  • Contact met leveranciers en partners
  • Ondersteuning bij diverse commerciële werkzaamheden

  De werkzaamheden van stagiaires worden hoofdzakelijk bij ons op kantoor uitgevoerd. Wij zoeken een pragmatische, communicatief vaardige student met een passie voor online. Herken jij je in bovenstaand profiel, dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek over de mogelijkheden!

  Functie-eisen stage

  • Je volgt een MBO studie op het gebied van marketing, communicatie en/of PR
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je bent niet bang om nieuwe zaken op te pakken en uitdagingen aan te gaan. Zo laat je zien dat je initiatiefrijk en ondernemend bent.
  • Kennis van social media is een pré

  Bedrijfsprofiel

  Openhaardencentrum Deurne is de specialist van Zuid-Nederland op het gebied van kwalitatieve sfeerverwarming. Wij adviseren onze klanten zowel op technisch gebied alsmede creatief en inspirerend bij het kiezen van sfeerverwarming en interieur. We doen dit met ons enthousiaste team van 10 collega’s.
  Het Openhaardencentrum Deurne team van specialist ontlast de klant van elk vraagstuk. Van idee tot complete oplevering. Daarbij leggen we de nadruk op specialisme en kwaliteit.

  Bedrijfscultuur

  Informeel, ambitieus, creatief, ondernemend, flexibel en gedreven.
  Veel ruimte voor eigen initiatieven.

  Pas je binnen ons gevraagde profiel en spreekt deze uitdaging je aan. Stuur dan snel jouw creatieve motivatie en CV naar marketing@ohcdeurne.nl tav. Laurens Vriens
  Voor vragen omtrent de vacature kun je ook terecht bij Laurens.

  Vaderdagtip 3 – V8 HOT ROD GRILL

  2016-06-13 Vaderdagtip 3 - V8 HOT ROD GRILL1

  Gaat jouw hart sneller kloppen bij het horen van een V8-motor? Dan is deze barbecue echt iets voor jou! Een barbecue in de vorm van een motor en ook nog eens op ware grootte.
  Vanuit de cilinders komt via de 8
  uitlaatpijpen de rook. De V8 hot rod grill is professioneel gebouwd door een van de grootste gasgrillfabrikanten. De grill is CE goedgekeurd speciaal voor de Europese markt. De V8 motor heeft een degelijk en lichtgewicht gebouwde body, deze is gemaakt van gegoten aluminium net zoals de deksel.
  De barbecue werkt op gas en heeft een elektrische ontsteking.Beginnen jouw handen al te kriebelen om met deze motor aan de slag te gaan? Rij dan naar Openhaardencentrum Deurne en kom deze beauty bekijken.

  2016-06-13 Vaderdagtip 3 - V8 HOT ROD GRILL2
  2016-06-13 Vaderdagtip 3 - V8 HOT ROD GRILL3

  Vaderdagtip 2 – Morsø Forno

  2016-06-13 Vaderdagtip 2 - Morsø Forno2

  De Morsø Forno is een multifunctionele buitenhaard. De naam verklapt een beetje dat de Morsø Forno niet alleen een buitenhaard is. Morsø Forno ook wel bekend als de pizzaoven. Dit komt omdat de binnenkant hetzelfde gevormd is als een echte pizzaoven. Niet alleen pizza’s kunnen er in worden bereid, maar ook vis, vlees en groentes. Door de optimale verbranding kunt u van de warmte blijven genieten tijdens het bereiden van gerechten. Zo biedt de Morsø Forno comfort op het terras.

  Voor de Morsø Forno zijn verschillende uitbreidingen te krijgen. Een van de handigste uitbreidingen is de
  buitentafel large en de buitentafel small. Deze zijn handig voor de accessoires en voor het opbergen van de houtvoorraad. De Morsø Forno heeft ook kleine uitbreidingen zoals: een deur, rooster, pizzaspatel, barbecuetang en nog veel meer.

  2016-06-13 Vaderdagtip 2 - Morsø Forno3

  Voor de mogelijkheden kunt u terecht bij Openhaardencentrum Deurne. Openhaardencentrum Deuren heeft een model met alle accessoires in de showroom. Zo kunt u zien van welke kwaliteit de Morsø Forno gemaakt is en welk model bij u zou passen. Ook is er een folder aanwezig met daarin alle accessoires voor de Morsø Forno.

  Tuin en Terras Aanbiedingen

 • Tuin en Terras

  Valckx Cocina Jardín

  • Mobiel op ruim bemeten wielen, gemakkelijk gestuurd, Made in Germany
  • Individuele wind oriëntatie mogelijk
  • Grote brandhaard van hoogwaardige materialen
  • Houtlengte tot 33 cm en houtskool
  • Grote aslade, afsluitbare roostervloer, in hoogte verstelbare grill en ruime bergruimte
  • Incl. uitneembare rookpijp en regenbeschermkap
  • Open haard met lange warmteopslag
  • Vastgemaakt werkblad

  Van: 1895,- Voor 1495,-

  Lees meer…

  Official dealer

  Wij zijn official dealer van de volgende merken:

  Onderstaande merken vindt u terug in onze 1200 m² grote showroom. Een groot deel van de haarden kunt u bij ons ook echt zien branden. Om u een goed beeld te geven hoe de haard bij u in huis geplaatst kan worden, stellen wij vele accessoires, meubels en haardstellen tentoon.

   

  bellfire

   

  attika
  barbas
  contura
  dik-geurts
  faber
  gazco
  harrie-leenders
  hase
  jacobus
  janus
  kalfire
  kombi-fire
  morso
  nordic-fire
  spartherm
  stovax
  tulp
  wanders

   

  altech

   

  dru

    

  flam

   

  stuv

    

  walltherm

   

  edilkamin

   

  Nordic Fire Pelletkachels

  Nordic Fire pelletkachels zijn in verschillende landen als veiligste getest.
  Ondermeer dankzij het nieuwe EDS systeem

  Normale pelletkachels hebben slechts een temperatuurbeveiliging die de kachel uitschakelt als deze te warm wordt. Een Nordic Fire pelletkachel meet niet alleen de temperatuur in de kachel maar ook de verschillen tussen de luchtinvoer en afvoer. Wijkt één van deze gemeten temperaturen te veel af dan zal de kachel zich uitschakelen. Hierdoor worden oververhittingsproblemen al direct voorkomen.

  Nordic Fire Hout

  De Nordic Fire houtkachel is een echt kwaliteits product dat is ontwikkeld met jarenlange ervaring en vakmanschap. Het hoge rendement wordt bereikt door de voorverwarming van de regelbare secundaire en constante tertiaire verbrandingslucht. Door de volledige verbranding is er ook een minimale uitstoot van verontreinigde gassen en deeltjes. Een ruitventilatiesysteem zorgt er voor dat de ruit van de Nordic Fire houtkachel veel langer schoon blijft.

  Nordpeis

  Als gevolg van de strenge en koude winters in Noorwegen, gaat de traditie van houtgestookte ovens enkele eeuwen terug. Deze traditie is tegenwoordig een van de hoekstenen in de Nordpeis cultuur.

  Het bedrijf werd opgericht in 1984 en is vandaag marktleider in de openhaard industrie in Noorwegen. Deze prestatie werd mede mogelijk gemaakt door onze drie voornaamste doelstellingen: kwaliteit, design en schone verbranding.

  Als u wilt genieten van zeer efficiënte verwarming, de echte kwaliteit van Scandinavisch design, dan kiest u Nordpeis.

  M Design Gas

  Kachels en haarden die garant staan voor betrouwbaarheid, efficiëntie, elegantie en gebruiksgemak? Dan zit u bij ons goed. Onze haarden brengen niet alleen sfeer in de ruimte, maar ze zorgen ook voor een lekker warme kamer. M-Design produceert verschillende types haarden zoals gashaarden, inbouwkachels en centrale haarden. Onze verdelers helpen u graag verder met al uw vragen over designhaarden.

  M Design Hout

  DESIGN EN TECHNOLOGIE
  Een van de kenmerken van design is de eenvoud van de vormgeving en een sobere afwerking om zo naar de essentie te streven : in dit geval het vuur. Ons design is volledig afgestemd op de vraag van de klanten en architecten. Er is een maximaal vuurzicht. Ingebouwd is enkel glas zichtbaar. Zelfs de onderzijde van het glas heeft geen metalen boord, wat ons een totaal vuurzicht geeft ook bij een half opengeschoven raam. Beleef de sensatie van een echte open haard. U bevindt zich nu zo dicht bij de vlammen dat U ze zou kunnen aanraken. Het glas blijft lange tijd zuiver en is makkelijk te reinigen. Een uniek luchtspoelsysteem en rookafremplaten zorgen bovendien voor een hoog rendement.

  Morso

  Weinigen kennen gietijzer beter dan de IJzergieterij Morsø. Bij Morsø zijn ze immers al jaren gespecialiseerd in het onderzoeken en verfijnen van de kunst van de fabricage van fraaie en functionele gietijzeren kachels, onder andere met behulp van bekende designers als Sigvard Bernadotte, Knud Holscher en Kaare Klint. Het is trouwens niet alleen door jarenlange ervaring en succes met gietijzer dat Morsø er rotsvast van overtuigd is dat de beste houtkachels van gietijzer worden vervaardigd.

  Morsø heeft zich ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande fabrikanten van gietijzeren kachels en thans exporteert het bedrijf houtkachels naar alle werelddelen, ongeacht het klimaat.

  Lotus

  Houtkachels moeten eenvoudig in gebruik, mooi om te zien en milieuvriendelijk zijn. Daarom hebben wij er in de designfilosofie en bij de materiaalkeuze voor gekozen om kwaliteit en functionaliteit veel prioriteit te geven. Verder worden al onze kachels getest door erkende testinstituten, zodat u er zeker van bent dat een Lotus altijd aan de strengste milieueisen voldoet. Een houtkachel van Lotus is altijd het resultaat van de nauwe amenwerking tussen architect Kaare Sølvsten, technici en leveranciers overal ter wereld. Wij combineren namelijk de Deense designtraditie met onderdelen van de beste kwaliteit. Op die manier maken wij complete producten, waarin design, functionaliteit en techniek een eenheid vormen. Wij maken al houtkachels sinds 1979 en ons assortiment bestaat inmiddels uit tien unieke designseries die stuk voor stuk kunnen worden aangevuld met accessoires. Op die manier kunt u altijd een kachel vinden die het best bij uw woning en de behoeften van uw gezin past.

  Kal-Fire Gas

  Er bestaat niets fijner dan ’s avonds thuis te komen en vanuit de luie stoel de gashaard te doen ontsteken. Heerlijk genieten van het gemak van een gashaard met een nagenoeg realistisch vuur. De moderne gashaarden hebben tegenwoordig bovendien een hoog rendement. Met de bijzondere afvoer is deze in vrijwel elke situatie te plaatsen.

  Fairo

  De sfeer haarden maken gebruik van een gesloten systeem. De haarden zijn nagenoeg in iedere woning te plaatsen, doordat ze door concentrische kanalen onafhankelijk van de ruimte werken. Dit levert voor u een hoog rendement op, dit in tegenstelling tot de traditionele kachel. Gebruikers prijzen de gashaard om haar bedieningsgemak en het realistische vuur. De Fairo kenmerkt zich doordat deze geen hinderlijke lijsten heeft, waardoor je maximaal zicht op het vuur hebt.

  Fairo ECO-Line

  Een nieuwe generatie gesloten gashaarden is geboren: de Fairo ECO-Line. Deze stijlvolle gashaard is met de meest moderne snufjes uitgerust en bespaart in de ECO-stand tot 40% op het gasverbruik. De exclusieve branders met speciale gloeivulling, zorgen voor een levensecht, gloedvol vlammenspel en dankzij de strakke lijnen van deze haard is het zicht op het vuur maximaal. Naast de bekende hybride gashaard kunt u kiezen uit veel verschillende modellen en uitvoeringen.

  Kal-Fire Hout

  Hout, de eeuwenoude brandstof, geeft ook in deze moderne tijden een ongeëvenaard vlammenspel en behaaglijke warmte. De open haard is inmiddels vervangen door de gesloten houthaard of kachel met een hoger bedieningsgemak. Haarden die bovendien zuiniger en veiliger in gebruik zijn.

  Heat Pure
  Heat Pure De Heat Pure is een bijzonder goed doordachte haard met ingebouwde intelligentie; het is ook de fraaiste houthaard die verkrijgbaar is. Het ontwerp is minimalistisch en de deur kent nauwelijks kaders waardoor u optimaal zicht heeft op het vlammenspel. Dit in tegenstelling tot de traditionele kachel.

  Kal-fire Heat
  Kal-fire Heat De Kal-fire Heat is een solide inbouw haard voor houtstook die wordt gekenmerkt door zijn robuust vierzijdig kader om de ruit. Geniet van het prachtige vuur in deze stoere haard die u naar keuze open (laag rendement) of gesloten (hoog rendement) kunt stoken.

  Houtkachel op CV werking

  Inleiding
  Gezien de sterk stijgende kosten van aardgas wordt het steeds interessanter om te kijken naar alternatieve verwarmingsmogelijkheden. Een alternatief dat een sterke besparing van de stookkosten oplevert, gezelligheid in huis brengt en ook nog eens milieuvriendelijk is, zijn de innovatieve CV haarden van Nordic Fire. Deze innovatieve systemen gebruiken de vrijgekomen warmte optimaal om het water van uw CV extra te verwarmen. Daardoor kunt u niet alleen genieten van een gezellig houtvuur, maar ook gebruik maken van het comfort van een volledige verwarmde woning.

  Vanwege de eisen die gesteld worden aan de veiligheid dient een CV haard aangesloten te worden door een erkende CV-installateur. Omdat elke situatie anders is en een specifieke oplossing vereist is het eveneens van belang om gebruik te maken van de bijgeleverde aansluitschema’s, welke ter informatie zijn bijgevoegd.

  De werking van een CV haard

  Een houtgestookte CV haard houtkachel is te vergelijken met een normale houtkachel. Echter de haard beschikt over extra kamers waarin zich water bevindt. Deze kamers staan middels een aanvoer- en retourleiding in contact met het CV systeem. Deze kamers met water worden opgewarmd zodra de houtkachel wordt opgestookt en afhankelijk van het stookgedrag en de hoeveelheid hout stijgt de temperatuur van het water.

  Het opgewarmde water wordt door middel van een pomp naar het CV systeem gevoerd (Aanvoer). Het afgekoelde water wordt door dezelfde pomp weer naar de houtkachel geleid en zal opnieuw worden opgewarmd (retour).

  Het principe van een dergelijke CV haard is op zich eenvoudig. Echter is het van groot belang om rekening te houden met de extra appendages die zorgen voor een veilige situatie. Een CV haard dat water opwarmt kan oververhit raken. Gevolg: het water zet uit en de druk loopt op. Bij temperaturen boven de 100 graden celcius kan die druk zo hoog oplopen dat de warmtewisselaar zelfs kan exploderen. De temperatuur hoeft maar te verdubbelen om de druk tot twintig maal te verhogen!

  © Copyright 2018 | Openhaardencentrum Deurne

  Florijn 5 | Deurne | the Netherlands